Aquest passat cap de setmana 23 i 24 d’octubre, s’ha dut a terme la primera tirada de lliga catalana de sala de tir amb arc, on han participat 9 arquers del tir amb arc Pardinyes.

El dissabte a la tarda a Constantí, van participar les modalitats d’arc recorbat i compost. La participació va ser tot d’arquers de recorbat. En veterà José Bravo va tenir una bona actuació i amb una puntuació de 525 punts es classifica com a segon. En categoria sènior Jordi Tarragó amb 509 es classifica quart i Rubén González amb 448 en novena posició. En categoria cadet Roger Jové amb 397 es classifica vuitè. En categoria infantil dona i home, en la seva primera competició, Laura Martin amb 359 i Pep Rosell amb 449, es classifiquen quarts. Finalment en categoria aleví dona, Pau Viñals amb 506 punts i Alba Vilanova amb 477, es classifiquen primera i segona.

El diumenge al matí a Torrefarrera, es va donar lloc a la tirada de les modalitats de tradicional, longbow, nu i estandar . Del tir amb arc Pardinyes va participar, en la modalitat d’arc nu veterà, Joan Canut i amb una puntuació de 365 punts es classifica en setena posició.

Molt ben tirat tots i a continuar la lliga en unes poques setmanes.

Resultats