WPBakery Page BuilderVista previaActualizarAñadir el título

Equips autonòmics Campionat d’Espanya de tir en Sala
Equips autonòmics Campionat d’Espanya de tir en Sala
Equips autonòmics
Campionat d’Espanya de tir en Sala     Benvolguts / Benvolgudes,
Properament es celebrarà el Campionat d’Espanya de tir en Sala 2020-2021, entre el 29 de gener i 7 de febrer 2021 a Oropesa (Castelló).

Per tal que la FCTA pugui planificar els esportistes que representaran a Catalunya en la competició per equips de comunitats autònomes que es celebrarà durant aquest campionat, us informem que hem creat un formulari d’inscripció, disponible des d’avui i fins el proper dimarts 15 de desembre 2020.

Vols formar part dels equips que representaran a Catalunya? Inscriu-te a continuació.
    Inscripció Equips Autonòmics   A qui va dirigit?
Esportistes amb llicència de la F.C.T.A. que participin en el Campionat d’Espanya de sala que se celebrarà a Oropesa, entre el 29 de gener i el 7 de febrer de 2021.

Com es realitzarà la seleció?
Entre els participants al campionat, els representants federatius escolliran als esportistes que representaran a Catalunya en els equips.

Per què he d’apuntar-me?
Les federacions autonòmiques han de realitzar l’inscripció dels equips abans del 16 de desembre. Això obliga a tenir una previsió dels participants i dels equips que es podran formar. També és necessari per preveure els uniformes.

Rebré alguna subvenció?
Continuen vigents els criteris per al lliurament de subvencions de les circulars publicades per la F.C.T.A. amb anterioritat, a excepció de: La clàusula de participació en la lliga catalana no tindrà vigència en aquesta ocasió.

Els esportistes que optin a subvenció sí que hauran de participar en el Campionat de Catalunya de Sala que es celebrarà amb posterioritat al campionat d’Espanya.
Com sempre restem a la vostre disposició per qualsevol dubte o aclariment.

Salutacions,

Federació Catalana de Tir amb Arc